Kreativt drømmearbeid

 I februar starter jeg onlinekurset "Kreativt drømmearbeid" 
Klikk her for mer informasjon:
DRØMMEKURS

Velkommen til å bli med i gratis facebook gruppe:

INNSIKT GJENNOM DRØMMER

 

GRUNNET COVID-19 SITUASJONEN ER DET NÅ INGEN FYSISKE GRUPPER

“Jeg fikk rom og mulighet til å ekspandere samtidig som det ble holdt en veldig god struktur og god ikke-autoritær ledelse.”

— Kvinne, 50 år

“Det er veldig facinerende at det ikke trenger å være en veldig særegen drøm, men det kan likevel komme noe veldig spesielt ut av den gjennom denne type arbeid.”

— Mann, 47 år

“Drømmen kan være et startpunkt; man fortsetter å drømme mens man sitter og tegner."

— Kvinne, 50 år

jhbilde.jpg

Jeg kjenner nå en indre frihet jeg aldri før har kjent, fordi den prosess i meg som ble igangsatt i drømmegruppen i dag, har gitt meg en sannhet som mitt hjerte fullt ut kan banke i takt med." 

— Mann, 56 år

“Lite ante jeg, at drømmen jeg ville utforske, ble som et speil for meg. Jeg så sider hos meg selv som jeg ønsker å jobbe med.”

— Mann, 56 år

“​Jeg likte spesielt godt den absolutte friheten når vi setter i gang og maler. Det er ingen grenser utenom deg selv. Det var godt å kunne kaste fra seg prestasjonsangst."

— Mann 47 år

"Enkelte ting ble veldig tydelig for meg. Bildene ble knagger på det som skjer her og nå. De tydeliggjorde også hvordan jeg kan være som person og ledet meg inn i mer eksistensielle temaer."

— Kvinne, 50 år

pappabilde_edited.jpg

"Med god informasjon, trygge rammer og struktur fikk jeg rom og mulighet til å ekspandere, samtidig som jeg ble ledet tilbake, hvis jeg fløt ut av visjonen vi jobbet med å oppnå. Etter første sesjon med drømmearbeid forstod jeg at jeg faktisk hadde forstått drømmen min, uten at den ble forsimplet. Den ga en sammenheng med noe som skjer i livet mitt, og viste meg repeterende mønstre i livet."

— Kvinne, 50 år

jh.jpeg

" For meg er det ikke snakk om bare teoretiske eller intellektuelle innsikter, men heller innsikter som vanskelig lar seg beskrive med ord, fordi de beveger mitt følelses- og viljesliv.

— Mann 56 år

JH%20bilde%203_edited.jpg

"Jeg hadde aldri trodd jeg skulle oppnå så sterke innsikter rundt eksistensielle temaer som er viktige for meg, som de jeg har fått i denne drømmegruppen." 

— Mann, 56 år