top of page

MINE TJENESTER

DRØMMEWORKSHOP

I denne gratis workshopen som går over Zoom vil du få en smakebit på hvordan du kan få en dypere innsikt i deg selv gjennom drømmene dine ved hjelp av noen lekne, kreative metoder. Du kommer med en drøm som er så fersk som mulig. Skriv ned drømmen i detalj uten tolkninger så du har et fint utgangspunkt for utforsking når vi møtes. En hver drøm, uansett om det kun er et fragment fra en drøm du husker, kan gi rikelig med informasjon når vi snakker med drømmene med deres drømmespråk. Det vil si, vi bruker fantasi, lek og en ikke-analytisk metode, før vi reflekterer over det som har utfoldet seg i den enkeltes uttrykk. Du trenger ingen forkunnskaper eller kunstneriske ferdigheter for å delta. Praktisk informasjon: Du må ha tegne/male- og skrivesaker tilgjengelig. Vær i et rom hvor du kan være uforstyrret av mennesker eller kjæledyr. Har du spørsmål til meg før workshopen så ta kontakt på hildi@kunstsomhelbredelse.no Velkommen til deg og dine drømmer :)

Starter 25. Mars

Denne workshopen krever at du har en bruker av av denne siden. Klikk "Book" for å opprette en bruker og få tilgang til kurset.

Design uten navn-25.jpg

INDIVIDUALTERAPI

Kunst- og uttrykksterapi. Godkjent utdanningsterapeut. Tilbyr også terapi digitalt. Jeg tar for tiden ikke i mot nye klienter.

Jeg tar for tiden ikke i mot nye klienter.

Dette tilbudet er for alle som ønsker en kreativ tilnærming til den terapeutiske prosess. Det kreves ingen kunstneriske ferdigheter eller forkunnskaper. 

Midjourney-7_edited_edited.png

KREATIVT DRØMMEARBEID 
NETTKURS

Har du noen gang lurt på: Hvem er skikkelsene vi møter i drømmene våre, hva vil de fortelle oss? Hvorfor fungerer det ikke å bruke et drømmeleksikon for å forstå drømmene våre? Hvorfor gjentar noen drømmer seg natt etter natt? Hvordan kan vi bruke drømmer til egenutvikling og komme i kontakt med egen skaperkraft? Kan ordspill, dikt, eventyr, arketyper og fantasi lære oss noe om drømmene våre? I dette kurset vil du få anledning til å utforske dine egne drømmer i en trygg liten gruppe med ulike kunst- og uttrykksmetoder. En kiste full av idéer til å jobbe aktivt og intuitivt med drømmer, kan bli nøkler til dine indre skatter. Ved å nærme deg drømmer på en kreativ, fremfor en utelukkende analytisk måte, vil du kunne få en mer unik og umiddelbar tilgang til dypere innsikter i din egen psyke. Du kan få hjelp til å bli bevisst ditt underbevisste materiale og kanskje oppdage uhensiktsmessige mønstre i din dagsbevisste tenke- og handlemåte. Kanskje oppdager du beskjeder fra din sjel, om viktige fortidige hendelser du skal bearbeide, eller fremtidige hendelser som du trenger å forberede deg på.

Starter 5. april

Klikke book nå, opprett en bruker, så får du tilgang til bookingsiden. 

KUT i lokalet.png

DRØMMEGRUPPE

Selvutviklingsgruppe med kunst- og uttrykksmetoder. Vi møtes en gang i måneden og utforsker egne drømmer. Vi lager et kunstuttrykk som vi undersøker i fellesskap.

Gruppen settes opp i fysiske lokaler en gang i måneden. 

Klikk på book nå for å opprette en bruker og få tilgang til å booke en eller flere sesjoner. 

bottom of page