top of page

MINE TJENESTER

DRØMMEWORKSHOP

I denne gratis workshopen som går over Zoom vil du få en smakebit på hvordan du kan få en dypere innsikt i deg selv gjennom drømmene dine ved hjelp av noen lekne, kreative metoder. Du kommer med en drøm som er så fersk som mulig. Skriv ned drømmen i detalj uten tolkninger så du har et fint utgangspunkt for utforsking når vi møtes. En hver drøm, uansett om det kun er et fragment fra en drøm du husker, kan gi rikelig med informasjon når vi snakker med drømmene med deres drømmespråk. Det vil si, vi bruker fantasi, lek og en ikke-analytisk metode, før vi reflekterer over det som har utfoldet seg i den enkeltes uttrykk. Du trenger ingen forkunnskaper eller kunstneriske ferdigheter for å delta. Praktisk informasjon: Du må ha tegne/male- og skrivesaker tilgjengelig. Vær i et rom hvor du kan være uforstyrret av mennesker eller kjæledyr. Har du spørsmål til meg før workshopen så ta kontakt på hildi@kunstsomhelbredelse.no Velkommen til deg og dine drømmer :)

Starter 25. Mars

Denne workshopen krever at du har en bruker av av denne siden. Klikk "Book" for å opprette en bruker og få tilgang til kurset.

Design uten navn-25.jpg

INDIVIDUALTERAPI

Kunst- og uttrykksterapi. Godkjent utdanningsterapeut. Tilbyr også terapi digitalt. Jeg tar for tiden ikke i mot nye klienter.

Jeg tar for tiden ikke i mot nye klienter.

Dette tilbudet er for alle som ønsker en kreativ tilnærming til den terapeutiske prosess. Det kreves ingen kunstneriske ferdigheter eller forkunnskaper. 

Midjourney-7_edited_edited.png

KREATIVT DRØMMEARBEID 
NETTKURS

Har du noen gang lurt på: Hvem er skikkelsene du møter i drømmene våre, hva vil de fortelle deg? Kan du bruke et drømmeleksikon for å forstå drømmene dine? Hvorfor gjentar noen drømmer seg natt etter natt? Hvordan kan du bruke drømmer til egenutvikling og komme i kontakt med egen skaperkraft? Kan ordspill, dikt, eventyr, arketyper og fantasi lære deg noe om drømmene dine? I dette kurset vil du få anledning til å utforske dine egne drømmer i en trygg liten gruppe med ulike kunst- og uttrykksmetoder. En kiste full av idéer til å jobbe aktivt og intuitivt med drømmer, kan bli nøkler til dine indre skatter. Du kan få hjelp til å bli kjent med det underbevisste som du har trengt bort og oppdage vanemønstre i livet ditt som ikke tjener deg. Kanskje oppdager du beskjeder fra din sjel, om viktige fortidige hendelser du skal bearbeide, eller fremtidige hendelser som du trenger å forberede deg på. Drømmer kommer ikke fra en ytre kilde, men fra din egen bevissthet. De kommer fra ulike lag i sinnet ditt og blir projisert på det underbevisste sinnets lerret. Noen ganger kan ditt høyeste spirituelle potensiale gi deg veiledning og innsikt gjennom drømmer. Når du har satt deg et ideal om å utvikle deg mot et høyere potensiale vil drømmene dine kunne vise deg hvor du står i forhold til det idealet og gjøre det tydeligere for deg hva du kan jobbe med. Drømmen din hverken dømmer deg eller tar valg for deg. Den gir deg ulike perspektiver på deg selv og ditt liv. I kurset kan du lære å utforske drømmesymboler fra utsiden ved å lage et bilde, og fra innsiden gjennom rollebytter. Du vil også få muligheten til å forstå drømmesymbolene gjennom kroppslig informasjon de kan gi. Ikke minst kan du få nøkler til å forstå drømmene dine gjennom fantasi når du lærer at drømmespråket liker å snakke i gåter, ordspill og andre fantasifulle uttrykksformer. Praktisk informasjon Kurset som foregår på Zoom går hver onsdag fra 5. april - 10. mai, og har en varighet på 3 timer pr sesjon fra kl. 17.00 - kl. 20.00. Kurset har en liten teoretisk innføring som integreres gjennom øvelser på kurset. Du vil også få tilgang til en lukket gruppe på min hjemmeside, hvor du vil få tilsendt oppgaver, slik at du kan øve på metodene. I gruppen kan du også dele bilder, dikt, erfaringer og innsikter du får gjennom deltakelse på kurset. Du trenger ingen forkunnskaper eller kunstneriske ferdigheter. Ta frem male-/tegnesaker og skrivesaker og ønsk sjelens uttrykk velkommen :) Priser og påmelding Med forbehold om at det er tilgjengelige plasser, er du sikret plass når du har betalt og valgt en av pakkene. NB. vær tidlig ute da det er begrenset antall plasser. Begge pakker har kun tilbud om ukentlig nedbetaling. ​ Ordinær kr. 500,- pr uke / 6 uker (totalt kr. 3000,-) Honnør/student kr. 400,- pr uke / 6 uker (totalt kr. 2400,-)

Starter 5. april

Klikke book nå, opprett en bruker, så får du tilgang til bookingsiden. 

KUT i lokalet.png

DRØMMEGRUPPE

Selvutviklingsgruppe med kunst- og uttrykksmetoder. Vi møtes en gang i måneden og utforsker egne drømmer. Vi lager et kunstuttrykk som vi undersøker i fellesskap.

Gruppen settes opp i fysiske lokaler en gang i måneden. 

Klikk på book nå for å opprette en bruker og få tilgang til å booke en eller flere sesjoner. 

bottom of page