Kommende arrangementer:

Lørdag 2. nov 2019

Tid: kl.

13.00 - 18.00

Pris:

kr 500

 

Studenter / trygdede:

kr 300

Betaling via

GoMentor

eller

BedritfsVipps:

576826

Sted:

Seljeveien 6

0569 Oslo

Maks antall

deltakere: 8

Frist for påmelding 24.10.19

Workshop om drømmer

Drømmer kan være budbringere som prøver å vise oss temaer vi trenger å bli kjent med og jobbe med. De kan representere skyggesider i oss selv, og de kan ha karakter av en høyere visdom som vil vise oss hvordan vi kan utvikle et høyere iboende potensiale. Drømmer snakker gjerne i metaforer og paradokser og kan virke forvirrende og kaotiske om vi ikke har verktøy til å forstå dem. På denne workshopen vil du lære noen metoder du kan bruke både for å huske drømmer, tolke og forstå drømmer og anvende drømmer til egenutvikling.

Workshopen vil bestå av en teoretisk del og praktiske øvelser med hovedvekt på kunst- og uttrykksmetodikk.
Verktøy og metoder inkluderer:

• Tema- og symbolarbeid
• Tegning/maling
• Bevegelse og rollebytter
• Verbal refleksjon

Jeg anbefaler deg som skal delta, å begynne å skrive ned egne drømmer, slik at du har noen ferske drømmer å jobbe med.

Adresse: Seljeveien 6, 0575 Oslo

Prisen inkluderer materialer, kaffe/te og snacks.

Har du spørsmål, ta kontakt:
hildi@kunstsomhelbredelse.no eller mob: 413 94 122

 

 

Vennligst unngå å sende sensitiv informasjon via e-post eller sms som feks fødselsnummer og helseopplysninger

  • Facebook

“Jeg fikk rom og mulighet til å ekspandere samtidig som det ble holdt en veldig god struktur og god ikke-autoritær ledelse.”

— Kvinne, 50 år

“Det er veldig facinerende at det ikke trenger å være en veldig særegen drøm, men det kan likevel komme noe veldig spesielt ut av den gjennom denne type arbeid.”

— Mann, 47 år

“​Jeg likte spesielt godt den absolutte friheten når vi setter i gang og maler. Det er ingen grenser utenom deg selv. Det var godt å kunne kaste fra seg prestasjonsangst."

— Mann 47 år

“Lite ante jeg, at drømmen jeg ville utforske, ble som et speil for meg. Jeg så sider hos meg selv som jeg ønsker å jobbe med.”

— Mann, 56 år

“Jeg har i perioder, siden slutten av 1990-tallet gått i forskjellige terapiformer, som har vært mer eller mindre virkningsfulle. Å få delta på Magisk Midtsommer står i en særstilling, ved at jeg for første gang erfarer at grublerier jeg har slitt med i årevis, er blitt visket ut i mitt sinn, og jeg har fått sjelefred. Takk skal dere ha."  

— Deltaker på workshop ledet av Hildi Bragason og Miriam Segal

“Hva er kunst? Kunst er det som berører dine sanser og bringer deg til en annen dimensjon. Dette fikk jeg oppleve på workshopen "Magisk Midtsommer" på St. Hans aften. Menneskemøter," samtaler, musikk, bildeskapning, fysiske handlinger som brenning av gammelt grums ga meg en spirituell opplevelse. Takk!

— Deltaker på workshop ledet av Hildi Bragason og Miriam Segal

Til venstre:

Intervju med kunstneren Didrik Jacobsen som har deltatt i en tre dagers workshop med kunst- og uttrykksmetoder ledet av kunst- og uttrykkspsykoterapeutene Hildi Bragason, Siri Skrede, Ragnhild Nygård Søby. 

© 2020 av Hildi Bragason. Siden laget med Wix.com