top of page
Midjourney.png

KREATIVT DRØMMEARBEID NETTKURS

Om dette kurset

Har du noen gang lurt på:

 

Hvem er skikkelsene vi møter i drømmene våre? Hva vil de fortelle oss? Hvorfor fungerer det ikke å bruke et drømmeleksikon for å forstå drømmene våre? Hvorfor gjentar noen drømmer seg natt etter natt? Hvordan kan vi bruke drømmer til egenutvikling og komme i kontakt med egen skaperkraft? Kan ordspill, dikt, eventyr, arketyper og fantasi lære oss noe om drømmene våre? 

 

I dette kurset vil du få anledning til å utforske dine egne drømmer i en trygg liten gruppe med ulike kunst- og uttrykksmetoder. En kiste full av idéer til å jobbe aktivt og intuitivt med drømmer, kan bli nøklene til dine indre skatter. Ved å nærme deg drømmer på en kreativ fremfor en utelukkende analytisk måte, vil du kunne få en mer unik og umiddelbar tilgang til dypere innsikter i din egen psyke. 

 

Du kan få hjelp til å bli bevisst ditt underbevisste materiale og kanskje oppdage uhensiktsmessige mønstre i din dagsbevisste tenke- og handlemåte. Kanskje oppdager du beskjeder fra din sjel, om viktige fortidige hendelser du skal bearbeide, eller fremtidige hendelser som du trenger å forberede deg på. 

 

Praktisk informasjon

Kurset går hver onsdag fra 5. april  - 10.mai, og har en varighet på 3 timer pr sesjon fra kl. 17.00 - kl. 20.00. Kurset har en liten teoretisk innføring som integreres gjennom øvelser på kurset og ytterligere gjennom å gi deg tid til å (frivillig) praktisere øvelser jeg gir mellom hver sesjon. Du trenger ingen forkunnskaper eller kunstneriske ferdigheter for å delta på kurset.  Ta frem male-/tegnesaker og skrivesaker og ønsk sjelens uttrykk velkommen . Kurset foregår på Zoom. Du vil også få tilgang til en lukket gruppe på min hjemmeside hvor du vil få tilsendt oppgaver som gjør det lettere å integrere og øve på metodene du lærer i kurset. Her kan du også dele bilder, dikt, erfaringer og innsikter du får gjennom deltakelse på kurset.

 

Priser og påmelding

Med forbehold om at det er tilgjengelige plasser, er du sikret plass når du har betalt og valgt en av pakkene. NB. vær tidlig ute da det er begrenset antall plasser. Begge pakker har kun tilbud om ukentlig betaling.

Ordinær kr. 500,- pr uke / 6 uker (totalt kr. 3000,-)

Honnør/student kr. 400,- pr uke / 6 uker (totalt kr. 2400,-)

Klikk på BOOK under og du vil komme til bookingsiden. Velg den prispakken som er riktig for deg. 

bottom of page