top of page
Midjourney.png

KREATIVT DRØMMEARBEID NETTKURS

Om dette kurset

Har du noen gang lurt på:

 

Hvem er skikkelsene du møter i drømmene dine?

Hva vil drømmene fortelle deg?

Hvordan kan du bruke drømmer til å utvikle deg mot ditt høyere potensiale?

Hvordan kan du gjennom drømmer komme i kontakt med egen skaperkraft?

Kan ordspill, dikt, eventyr, arketyper og fantasi lære deg noe om drømmene dine? 
Kan du bruke et drømmeleksikon for å forstå drømmene dine?

Hvorfor gjentar noen drømmer seg natt etter natt?

Dette er temaer vi ønsker å utforske i felleskap. I dette kurset får du:

Fellesskap og trygghet

dette kurset vil du utforske dine egne drømmer i en trygg liten gruppe. Alle som drømmer har en indre skattekiste. I kurset vil du få nøkler til å åpne denne skattekisten.  

Selvinnsikt og skape mening

Du kan få hjelp til å bli kjent med temaer som du har trengt bort, og oppdage vanemønstre i livet ditt som ikke tjener deg. Du kan oppdage og skape nye sammenhenger og mening i livet ditt.

Veiledning til høyere bevissthet

Drømmer kommer ikke fra en ytre kilde, men fra din egen bevissthet. De kommer fra ulike lag i sinnet ditt som projiserer bilder på lerretet av din underbevissthet. Noen ganger kan ditt høyere jeg gi deg veiledning og innsikt gjennom drømmer. Hvis det å jobbe med drømmer handler om å utvikle ditt verdisett og ditt høyeste potensiale, vil drømmene dine kunne vise deg hvor du står i forhold til dine verdier og idealer og gjøre det tydeligere for deg hva du kan jobbe med. 

Utforske deg selv gjennom drømmenes symbolspråk

Drømmen din hverken dømmer deg eller tar valg for deg. Den gir deg ulike perspektiver på deg selv og ditt liv. I kurset kan du lære å utforske drømmesymboler fra utsiden ved å lage et bilde, og fra innsiden gjennom rollebytter. Du vil også få muligheten til å forstå drømmesymbolene gjennom kroppslig informasjon de kan gi. Ikke minst kan du få nøkler til å forstå drømmene dine gjennom fantasi når du lærer at drømmespråket liker å snakke i gåter, ordspill og andre fantasifulle uttrykksformer.  

 

Praktisk informasjon

Kurset som foregår på Zoom, går hver onsdag fra 5. april  - 10. mai og har en varighet på 3 timer pr sesjon fra kl. 17.00 - kl. 20.00. Kurset har en liten teoretisk innføring, som integreres gjennom øvelser på kurset. Du vil også få tilgang til en lukket gruppe på min hjemmeside, hvor du vil få tilsendt oppgaver, slik at du kan øve på metodene. I gruppen kan du også dele bilder, dikt, erfaringer og innsikter du får gjennom deltakelse på kurset. Du trenger ingen forkunnskaper eller kunstneriske ferdigheter. Ta frem male-/tegnesaker og skrivesaker og ønsk sjelens uttrykk velkommen. 

 

Priser og påmelding

Med forbehold om at det er tilgjengelige plasser, er du sikret plass når du har betalt og valgt en av pakkene. NB. vær tidlig ute, da det er begrenset antall plasser. Begge pakker har kun tilbud om ukentlig nedbetaling.

Ordinær kr. 500,- pr uke / 6 uker (totalt kr. 3000,-)

Honnør/student kr. 400,- pr uke / 6 uker (totalt kr. 2400,-)

Klikk på BOOK under og du vil komme til bookingsiden. Velg den prispakken som er riktig for deg. 

bottom of page